Product

Video call experiences that 
simplify and improve customer communication.
 
Check out our Product Overview

Get email updates

Receive news about our product, team, and customers every month.

Resources

Read, watch and learn everything 
there is to know about 24sessions.
 

 

Get email updates

Receive news about our product, team, and customers every month.

Menu
Contact Sales
Get started
 

Meer Advieskeuze afspraken en reviews via 24sessions

Advieskeuze afsprak en reviews via 24sessions

Goed nieuws als u een actief profiel heeft op Advieskeuze.nl. Dankzij onze integratie kunnen bezoekers op Advieskeuze afspraken plannen met uw adviseurs. Deze afspraken komen direct in uw agenda dankzij 24sessions. Na het gesprek kunt u ook direct een Advieskeuze review verdienen.

Meer Advieskeuze afspraken en leads

Als eerste kunt u vanaf nu ook op uw Advieskeuze.nl profielpagina geboekt worden via 24sessions. Dat zorgt direct voor meer afspraken en leads.

Bovenaan de zoekresultaten op Advieskeuze.nl

Maar er is nog meer goed nieuws. U kunt nu ook de Advieskeuze.nl Reviews add-on in 24sessions activeren. Hiermee sturen we uw klant na een 24sessions gesprek direct door naar uw Advieskeuze.nl reviewpagina zodat u in korte tijd veel nieuwe reviews erbij krijgt en bovenaan komt in het zoekresultaat op Advieskeuze.nl en de aangesloten partnersites (o.a. Consumentenbond)!

Mooie samenwerking & integratie

David de Boom, algemeen directeur van Advieskeuze.nl: “Met de koppeling tussen 24sessions en Advieskeuze.nl helpen we advieskantoren een stap te zetten naar de nieuwe advieswereld. De optimale inzet van de tools biedt advieskantoren een uitstekende kans om op een efficiënte wijze hun toegevoegde waarde te bewijzen door reviews te verzamelen.”

Rutger Teunissen, CEO bij 24sessions: “Ik ben blij met de samenwerking en de mogelijkheden die het onze gebruikers biedt. Naast meer leads en afspraken gaat dit ook meer reviews en dus vertrouwen voor onze gebruikers betekenen”.

Makkelijk te activeren

24sessions en Advieskeuze.nl hebben een geautomatiseerde koppeling tot stand gebracht. Het activeren van de module van 24sessions is heel simpel te regelen via het extranet van Advieskeuze.nl. Log in op Advieskeuze.nl > Ga naar Mijn Kantoor > Contactopties en voeg 24sesssion toe aan de contactopties.

advieskeuze afspraken reviews 24sessions

Topics:Company

Subscribe for more

Leave us your details to receive content and interesting updates from our side.