Product

Video call experiences that 
simplify and improve customer communication.
 
Check out our Product Overview

Get email updates

Receive news about our product, team, and customers every month.

Resources

Read, watch and learn everything 
there is to know about 24sessions.
 

 

Get email updates

Receive news about our product, team, and customers every month.

Menu
Contact Sales
Get started
 

Nuon Energiescan

Nuon presenteert de energiescan. Een mooie samenwerking tussen de energieleverancier en 24sessions. Met deze nieuwe service wil Nuon consumenten en ondernemers met een kantoor aan huis belonen door gratis energieadvies aan te bieden via een videogesprek. De enige voorwaarde is dat je langer dan 1 jaar klant bent bij Nuon.  

Met de energiescan app kunnen trouwe klanten een videogesprek voeren met de energieadviseurs van het bedrijf. Als klant wandel je door je eigen (kantoor aan) huis en ontvang je op een snelle en eenvoudige manier tips waarmee kostenbesparing kan worden gerealiseerd.

https://www.youtube.com/watch?v=mhKNh1gGC3I&t=40s&autoplay=1

Luisteren naar de wensen van de klant

Nuon weet dat klanten graag willen besparen op hun energierekening: om financiële redenen, maar ook om meer duurzaam te leven. Mensen denken er wel eens aan om energiebesparende maatregelen te treffen in hun huis of kantoor, maar komen er simpelweg niet aan toe om actie te ondernemen. Met de energiescan speelt het bedrijf direct in op de wensen van haar klanten.

De Energiescan App

24sessions is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van deze mooie dienst. Naast de app voor Android, IOS en desktop worden ook de booking en review technologie van 24sessions ingezet. Wederom een mooi project voor ons team. We zijn trots dat Nuon dankzij onze technologie een prachtige dienst als de energiescan aan haar trouwe klanten kan aanbieden!”, aldus Pieter Boon. Hij is als Customer Success Manager nauw betrokken bij het project met Nuon. “Uiteindelijk gaat alle lof naar Nuon. Zij hebben ontzettend snel geschakeld en daardoor dit project in relatief korte tijd op kunnen zetten. Wij zijn trots dat we daar onderdeel van mogen zijn.”

De energiescan is vanaf nu voor iedereen die minimaal 1 jaar klant is bij Nuon beschikbaar en direct aan te vragen via Mijn Nuon.

Meer weten over deze case? Stuur een email naar support@24sessions.com!

Topics:Stories

Subscribe for more

Leave us your details to receive content and interesting updates from our side.